В Украйна убедени, ще диктуват условията за мир

Така смята съветник на президентството в Киев
26 фев 2022 09:46, Александър Попов
80
В Украйна убедени, ще диктуват условията за мир
Снимка: GettyImages

Съветник на ръководителя на кабинета на украинския президента Михаил Подоляк, смята, че Киев ще диктува условията за прекратяване на военните действия в преговорите с Русия.

„Всяка война завършва с процес на преговори, но мисля, че позициите в този преговорен процес ще бъдат различни. Това ще бъдат позициите, които Украйна ще диктува. Тя ще постави условията за това какво ще се случи по-нататък, включително в Донецкия и Луганския региони“, каза Подоляк в събота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: украйнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
4
 
! Отговори
таварищ паПутин преди 2 години
Е как да не го претепаш с чехъла на жена му този Подоляк...той ще ми диктува условията на мен?!!!хохловскиЦЪРВУЛ!!!
63
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да има нов Съветски съюз, няма да има нова тюрма на народите.
62
11
 
33
 
! Отговори
Някой си Ebt. преди 2 години
Абе как може този умник и да си помисля, че ще диктува условия??? Условието е едно-безусловна капитулация и сваляне на оръжието за да няма излишни жертви между два братски народа!!! Другото е реклама на украинските фашисти! Дрън дрън та пляс!!!
61
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАТО ГЛЕДАМ С КАКВИ КОЛИ УКРАИНСКИ БЕЖАНЦИ ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ НА ДУНАВА МОСТ И ДУРАНКУЛАК И СЕ ЧУДЯ ДАЛИ НЕ СЪМ НА АВТОИЗЛОЖЕНИЕТО В ЖЕНЕВА!
60
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПОЛША СЛЕД КАТО Е ТАКАВА ГОЛЯМА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРИЕ БЕЖАНЦИ ОТ УКРАЙНА,СЕГА ЩЕ ТРБЯВА ДА ПРИЕМЕ И БЕЖАНЦИ ОТ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ В АФГАНИСТАН,ИРАК,СИРИЯ,ЙЕМЕН,ЮЖЕН СУДАН,НИГЕРИЯ,МАЛИ И МИАНМАР...
59
5
 
22
 
! Отговори
Позорът на Белязания преди 2 години
Преди 30 години Общочовекът Горбачов избегна съдебна отговорност за деянията си. Сега се оказва, че съдбата му е отредила по-сурово наказание. Днес, когато Общочовекът гледа телата на изгорените в Одеса, масовите гробове в Донецка и Луганска област, загиващите хора и разрушените домове от двете страни на демаркационната линия, той не може да избяга от мизерията на самопризнанието "Този свят е и мой!"
58
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АБЕ КАКВИ СА ТИЯ УКРАИНСКИ БЕЖАНЦИ ДЕТО ВЛИЗАТ НА ДУНАВ МОСТ КРАЙ РУСЕ С ДЖИПОВЕ ЗА 100 000 ЕВРО!
57
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГАРАНЦИЯ,ЧЕ УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ БУНТУВАТ СЛЕД МЕСЕЦ-ДВА ЗАРАДИ ЛОШИТЕ УСОВИЯ НА РАБОТА В ПОЛСКИТЕ ФАБРИКИ...
56
4
 
34
 
! Отговори
Бре преди 2 години
Тия на какъв наркотик са... Явно си заслужават съдбата, с такива управляващи не може да се преговаря... Лошото е, че на целия свят стъжниха положението.Като толкова са заритали за Запада, сега е момента, да използват статута на бежанци и да заминат тези, които толкова искат, защото Русия никога няма да допусне да продължат да я натискат с американците.
55
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Михаил Подоляк е получил нервен припадък, защото губят неизбежно, дежурният психиатър му е сложил инжекция да се освести и това изявление е точно след инжекцията :)
54
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО...ТАЗИ ВОЙНА ЕВРОПА Я ИСКАШЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПУТИН...ТАЗИ ВОЙНА Е СПАСИТЕЛНИЯТ ПОЯС ЗА ТЪНЕЩАТА В ДЪЛГОВЕ ЕВРОПЕЙСКА ИКОНОМИКА И ОГРОМНАТА ЛИПСА НА ЗДРАВИ И РАБОТОСПОСОБНИ ХОРА ДА БАЧКАТ В НЕЯ...ЗАТОВА ТЕЗИ БЕЖАНЦИ СЛАВЯНИ(РОБИ)СА МАННА НЕБЕСНА ЗА ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ЕКСПЛОАТАТОРИ И ОЛИГАРСИ...ЗАТОВА ПОЛША СПРЯ ОТБЛЪСНА АФГАНЦИТЕ И КЮРДИТЕ,НО ОТВОРИ ШИРОКО ВРАТИТЕ СИ ЗА УКРАИНЦИТЕ...
53
4
 
48
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 2 години
Не знам в историята някога победена държава да е диктувала условията за примирие. Те ви разпердушиниха почти цялата нападателно-отбранителна техника за 2 дни, а още не сапуснали всички армейски сили. Цялата ви пропагандна информация е пълна с лъжи за хода на бойните действия и понесените загуби, но обилно преувеличени за щатите, които нанасяте на рашките. По-добре разкарайте вашия президент-клоун и бандеровците и сядайте да се договаряте и да се приключва този цирк.
52
4
 
21
 
! Отговори
vlady преди 2 години
До Бай ГрозданЯвно новите управляващи в Украйна са напреднали сериозно в алкохолната подготовка и са постигнали делириум.
51
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са последствията от шока. Горките хора....
50
3
 
37
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Това може да го каже само яко почерпил се човек.
49
6
 
41
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
УКРАЙНА, КАКТО И БЪЛГАРИЯ СА ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗМАМЕНИ ЧРЕЗ ФАЛШИВАТА ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ. ДЕМОКРАЦИЯ, АМА ДРУГ ПЪТ!!! МИСЛЕТЕ.
48
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТОВА МИ НАПОМНЯ ЗА КОСОВСКАТА КРИЗА ОТ 1999 Г.,КОГАТО БЪЛГАРИТЕ БЯХА КАТЕГОРИЧНИ-СЪРБИТЕ СА НАШИ БРАТЯ,ТЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ,ШИПТАРИТЕ ГИ НЕ ЩЕМ.ДАЖЕ САМИЯТ ИВАН КОСТОВ КАЗА:НЯМА ДА ДОПУСНЕМ НИТО ЕДИН АЛБАНЕЦ НА НАША ТЕРИТОРИЯ!ТАКИВА СТРАНИ НЯМАТ МЯСТО В СВЕТОВНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ!
47
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мечтите са безплатни
46
4
 
23
 
! Отговори
С две преди 2 години
До Анонимен Това с хохолите е нож с две остриета защото в Полша бягат първо и преди всичко нацисти-бандеровци,наследници на тези дето извършиха Волинското клане на поляци.
45
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НА ПОЛСКАТА ГРАНИЦА ПОЛСКИ ДЕВОЙКИ ДОБРОВОЛКИ С НАСЪЛЗЕНИ ОЧИ ПОСРЕЩАТ НОВИТЕ БАЧКАТОРИ ВЪВ ФАБРИКИТЕ НА МЕСТНИТЕ ОЛИГАРСИ КАТО ИМ РАЗДАВАТ ПО ЕДИН САНДВИЧ И ЕДНА МИНЕРАЛНА ВОДА.